Skip to content

Vi venter og venter i lufthavnen

Det er mere end bare frustrerende at vente i en lufthavn, og tag mit ord for det – det bliver mere frustrerende, hvis du skal vente på ubestemt tid, fordi dit fly er forsinket. Ikke den bedste start på ferien for mit vedkommende, og det gjorde ikke noget godt for mit humør på nogen måde. Jeg ville bare af sted. Væk fra kulden og ned til varmen.

Du kan blive kompenseret ved en forsinkelse

Jeg var ikke klar over, at jeg havde denne mulighed, da jeg stod i situationen, men jeg var så heldig, at jeg overhørte et ægtepar, der snakkede om det. Jeg spurgte ind til det, og de fortalte, at de havde oplevet en forsinkelse før, og at de i den forbindelse med succes havde søgt om og fået en kompensation i forbindelse med forsinkelsen.

De fortalte også, at de havde valgt at bruge et firma til formålet, fordi de ikke orkede at tage kampen op selv, og at de havde været så tilfredse med den service, de havde fået, at de derfor ville gøre det samme igen ved denne forsinkelse. Jeg blev mere og mere overbevist om, at det var den rette løsning for mig også, så jeg bad om navnet på firmaet og fik et link til https://skyhelp.dk/ af dem.

Det var en god oplevelse

Det var så nemt at udfylde de oplysninger, firmaet skulle bruge, og hvis det ikke var en positiv overraskelse, så var det i hvert fald, at jeg hørte fra dem så hurtigt. Allerede næste morgen var der en besked om det videre forløb, og der gik ikke mange dage, før jeg fik min kompensation.

Mere end bare overraskende, må jeg sige, og at de samtidig har så lavt et gebyr for deres arbejde, det gør det jo bare endnu bedre at være mig.