Skip to content

Klassisk og stadig moderne

Der er noget helt fantastisk over at kombinere det rå og moderne med det klassiske og smukke. De skaber helt nye smykker, der kigger tilbage i tiden og på de mageløse og klassiske designs, men samtidig omfavner de nutiden. Sammen skaber det noget helt fantastisk, i hvert fald når det er dygtige designere med denne forståelse. For mig er et af de smykker et marguerit armbånd i læder med tre små, lyse blomster på.

Passer til en moderne hverdag

Det er et smykke, der passer til jeans og også til luftige kjoler, og det er bare lige mig. Jeg har længe kigget langt efter disse armbånd, og det er et, der har stået på min ønskeseddel i et stykke tid. Der må gerne være de ting, man bare rigtig gerne vil have. Jeg ved, det er et, jeg vil bruge nærmest hver eneste dag, og det betyder mindst lige så meget

Nu har jeg besluttet mig, for jeg har drømt om det så længe. Jeg har valgt at købe det online. Bedre priser og hurtig levering. Allerede der synes jeg, at jeg har gjort den bedst tænkelige handel. At skulle vente et par dage, det er ingenting.

Smukt og lækkert

Det bløde læder sidder perfekt om håndleddet, og det er rigtig rart at have på. Det er et armbånd, der er lavet så godt, og det er utroligt smukt. De små blomster ses, men de er samtidig dejligt diskrete, lige som jeg kan lide det. Den lidt underspillede stil, hvor der stadig er noget så elegant som margueritten.

Jeg kunne ikke lade være med at kigge på deres andre smykker, for de har rigtig mange spændende af slagsen. Imponerende hvad designere kan se i en lille blomst, og hvor meget forskelligt de kan skabe. Smukke smykker til alle aldre og generationer.