Skip to content

En ferie som ingen anden

Vi har i flere år let efter en ferie, hvor vi kunne få en god oplevelse, få slappet af og samtidig få brugt noget tid med de lokale, for det er der, de gode oplevelser ligger, har erfaringen lært os.

Vi slog derfor til, da vi så at der var muligheder for en feriebolig i Toscana gennem https://www.localliving.dk/feriebolig-toscana/, muligheden for at bo på en af de maleriske gårde, der er overalt i Italien.

En varm velkomst

Vi fik en modtagelse, som var vi gamle venner af familien, og hele ferien blev brugt på at være en del af lokallivet på og omkring gården samt se det, som Toscana har at byde på, arkitektur, madmarkeder, restauranter og vingårde.

Familien, som vi boede hos, producerede oste og skinker, noget som de havde gjort i hundrede år mindst, og deres viden om det var enorm. Der blev produceret både friskoste og oste, som skulle lagres.

Skinkerne kom fra de grise, som de havde gående i bakkerne, og de grise var en stor del af den mad, som de bød os på sammen med den vin, som naboen  lavede.

Aftenerne bød ofte på brød, ost, vin og hyggeligt samvær med familien, som vi boede hos. Aftener som ikke kan genopleves, men som har givet os nogle minder for livet. Og det indblik, som vi fik i livet på en toscansk gård, har været uvurderligt. Det har været med til at give os noget, som er unikt, nemlig en forståelse for at selv i en hektisk hverdag, så skal livet leves med familie og venner, for man ved jo aldrig, hvornår det slutter.

Vi har allerede booket vores ferie til næste år, for vi skal til Toscana igen, nyde livet og slappe af hos en værtsfamilie, som nu mere er gode venner end værter, for vi har været i kontakt med dem, siden vi var der i sommer.