Skip to content

Her finder du en god blikkenslager

Mange mennesker – især mænd – gør en stor dyd ud af at lege handy-men og have en spartansk værktøjskasse liggende, som egentlig indeholder mere støv end opdateret værktøj, fordi de mener, de kan klare det meste i huset selv.

Selvfølgelig siger man, at man skal prøve sig frem for at blive klogere på ting, og nogle gange kan man da også tilegne sig kompetencer ved enten at få en indføring fra en ekspert, læse sig til viden eller se instruktionsvideoer.

Men der er også en grund til, at man siger, at man skal kende til ens begrænsninger og fortsætte med det, man er bedst til, og overlade resten til eksperterne.

Samfundet er netop opbygget således, at vi udveksler goder og services med hinanden, hvor der så lige er kommet elementet af penge som udbyttemiddel.

Hvis alle mennesker øvede selvtægt på alle områder, så ville vi jo ikke have brug for hinanden, og historien har da også vist, at det kan simpelthen ikke lade sig gøre: Mange af os kommer til kort og dropper at være indbildske om at kunne alt selv.

Det er jo også en grund til, at mange mennesker uddanner sig og bliver erfarne på visse områder: Så de kan hjælpe andre.

Så for at blive lidt konkret i hverdagen mener vi for eksempel, at når du skal have udført blikkenslager-arbejde, så kan du formentlig klare mindre opgaver, såsom at udskifte en pakning selv, men hvis der skal indsættes helt nye vandrør, kan det være en anden sag.

Man tror måske, man kan klare det selv som husets herre, fordi man gerne vil vise over for resten af familien og omgivelserne, at man er mesteren i hytten. 

Dog viser det sig tit, at vedkommende forsøger sig lemfældigt frem, og før man har set sig om, så er der sket gigantiske vandskader på inventaret i huset, fordi der står vand i alle retninger grundet dårlig arbejde.

Så havde det været meget billigere fra starten af, hvis man bare havde hyret en blikkenslager til at klare de opgaver.

Så hvis du leder efter en god blikkenslager, kan du jo meget passende kigge her: http://www.oeens-blikkenslager.dk/