Skip to content

Det har en effekt

Vi har i flere omgange i ledergruppen snakket om, hvad vi kunne gøre for medarbejderne, og for et halvt års tid siden kom der et forslag om, at vi kunne sørge for at få en frugtordning, så det undersøgte jeg og fandt ud af, at det faktisk ville have en større effekt, end man troede, så vi valgte, at det ville vi gøre.

Mange frugter derude

Markedet viste sig at være større, end jeg troede, men det lykkedes for mig at finde et par stykker, som jeg tog en lang snak med, og derefter var valget faktisk ganske let, for der var et firma, som vi endte med at vælge, som havde et enormt udvalg og en kundeservice, som var virkelig dygtig til at vejlede mig, så jeg ville være sikker på, at jeg fik lige den ordning, som passede firmaet bedst.

De havde så mange ordninger, som let kunne have gjort valget svært, men det sikrede kundeservice hos http://www.frugtcompagniet.dk/, det ikke var, for de ledte os professionelt og enkelt til det rigtige for os.

Glade medarbejdere

Fra første gang vi fik leveret vores frugt, har der været en udpræget tilfredshed blandt medarbejderne. De har alle som en været meget tilfredse med både mængden af frugt og med den kvalitet, som uge efter uge bliver leveret til os.

Selve leveringen er et kapitel for sig selv, for selv om der er trafik og mange andre ting som kan forsinke en levering, så kommer vores frugt frisk frem indenfor 11 og 11.30 hver tirsdag. Imponerende og chaufføren er altid smilende og venlig.

Vi har bestemt ikke fortrudt, vi valgte dette firma, og der har siden været adskillige, som vi har anbefalet at bruge samme firma, for vi har set det har en positiv effekt på vores medarbejdere. Ikke kun humør og tilfredshed, men også på arbejdsindsatsen, så vi kan se en 2 procents stigning i produktiviteten.