Skip to content

Inviter gæster på middag uden besvær

Jeg er helt vild med at holde middagsselskaber for venner og familie. Der findes ikke noget bedre end at samle dem, man holder af og nyde et godt måltid mad i hjemmet. For mig er det meget mere intimt og hyggeligt end at være på restaurant. Når man er derhjemme kan man selv styre tempoet og man er fri for den lidt hektiske stemning, der sommetider kan være på restaurant. 

Når man vælger at invitere til middag hos sig selv, betyder det dog også, at man skal stå for det hele. Men her findes der heldigvis en løsning! Jeg har nemlig indset, at det ikke behøver at være stressende at få gæster på besøg. Jeg har gjort det let for mig selv og bestilt mad gennem E-buffet og jeg kan simpelthen ikke få armene ned.

Sidste gang jeg bestilte var til min fødselsdag, hvor jeg skulle have 20 venner og familiemedlemmer på besøg. Jeg valgte en “Vælg-Selv-Buffet”, hvor vi fik alle mulige lækre retter, som smagte helt vidunderligt. Maden var flot anrettet og mine gæster var meget positive, så det var virkelig en succes. 

Leveringen af maden gik helt smertefrit, og maden kom lige til den tid vi havde aftalt. En af fordelene ved E-buffet er, at alle rette leveres færdiglavet, så man ikke skal have gang i gryder og pander. Du slipper altså for at stå i timevis og forberede mad, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt – dine gæster. Jeg kan på det varmeste anbefale at bestille fra E-buffet næste gang du skal holde et arrangement. Her får du god kvalitetsmad til gode priser, hvor alle kan være med.  

Kunne du også tænke dig at gøre det let for dig selv, når du skal have gæster på besøg? Så kan du bestille mad gennem E-buffet her: http://ebuffet.dk/. De har et stort udvalg af buffeter, som passer til alle tidspunkter på dagen og til alle arrangementer.