Skip to content

Pokemon er et helt og sammensat univers

Om det er til computer eller i form af Pokemon-kort, så er det en rivende udvikling af figurer, evner og meget mere, hvis du er rigtig god til at træne dine figurer. Mine børn har noget bedre styr på det hele, end jeg har, og de kan få timer til at gå med at lege med kortene eller spille det på alle former for spillekonsoller.

De vil gerne følge med udviklingen

Til dem, der ikke ved det, så kommer der nye generationer af Pokemons til, og andre af dem har nye udviklingstrin. Det er en hel videnskab, men som forælder er min mest fornemme rolle at sikre, at ungerne har et stort udvalg af det hele. Både de gamle og de nye, især når det kommer til kortene, som de både spiller med og bytter med hinanden, for det gælder om at have så mange forskellige Pokemons som overhovedet muligt.

Ja, når det kommer til kort, så behøver du ikke have bolde og lager. Tror jeg nok. For mig er det bare vigtigt, at de har det rigtig sjovt med deres leg, og det har de bestemt med det her. Derfor bestiller jeg tit nyt til deres univers på nettet.

Det er altid en meget populær gave

For mig er et lille sæt med 10 kort ingenting, men for børnene er det en stor udvidelse af et endnu større univers. Det er altid spændende, når de åbner pakken med kortene. Vi kigger efter alle de sjældne Pokemons og også alle dem, der er rigtig seje.

De bytter altid indbyrdes, for så har de næsten helt de samme. Dem, der er flere af, ja dem bytter de gladeligt med vennerne i skolen, for så kan man få endnu flere forskellige. Der er flere hunderede af dem, og det gælder om at samle dem alle sammen.