Skip to content

På dagen skal alt være på plads

Der er intet værre, end at maden til den store fest ikke lever op til den rette standard. Der er jo så mange ting, som skal falde i hak, og der er nogle gange for mange mennesker til, at du selv kan stå i køkkenet, desværre.

Det kræver catering, og det er langt fra det bedste, som du kan få, ofte er det med laveste fællesnævner, og kvaliteten kommer til at lide derunder.

God mad udefra

Det var derfor meget modvilligt, at jeg bestilte maden udefra til min dimensionsfest, men der ville komme for mange til, at jeg selv kunne stå i køkkenet, så der var intet valg.

Jeg overlod det til min kæreste at bestemme cateringfirmaet, for jeg troede ikke på, at jeg kunne få kvalitet alligevel, men det skulle vise sig, at jeg tog fejl.

På dagen gik jeg noget ængsteligt rundt, men al min tvivl ville blive gjort til skamme, og jeg skulle få et af de bedste måltider fra http://ebuffet.dk/, som jeg har fået i lang tid.

Min kæreste havde valgt retter, som passede til årstiden, og der var brugt friske råvarer til alle retterne, kødet var så mørt, at knive var overflødige, og der var adskillige, som spurgte, hvem der dog havde leveret så fantastisk mad.

Det gjorde dagen fantastisk

Jeg må indrømme, at der på dagen blev leveret på alle områder, kvaliteten af maden, leveringen og personalet, som leverede maden. At der kan leveres så god en kvalitet til så lav en pris, er et mirakel.

Jeg kan kun anbefale, at alle, som skal bruge catering, bruger dette firma. De leverer fantastisk mad og så udsøgt en service, at du skulle tro, at du er på en 5-stjernet restaurant, maden er frisk og hjemmelavet af det, som er i sæson, og du får retter, som er lavet med friske ingredienser – noget, som er med til at sikre, at de kan levere kvalitet.