Skip to content

Cha betyder faktisk bare te

Men der er virkelig forskel på de forskellige slags te, der findes. Det hele er selvfølgelig en smagssag, men jeg er sikker på, at mange af de lovprisende ord om te og sundhed har en sandhed bag sig. Der er en god grund til, at de forskellige typer er levet, dyrket og brugt i så mange år, og det er ikke kun den gode smag.

Min nye favorit er matcha te

Det bliver heller ikke mere udsøgt og luksuriøst end denne smukke, grønne te. Den tilberedes ikke som andet te, men skummes op i det varme vand. Farven er også noget helt for sig selv, og det vil du opleve, hvis du vælger en rigtig god te.

Matcha kommer nemlig i rigtig mange kvaliteter, men du kan nemt se det på den karakteristiske grønne farve, om det er den bedste på markedet eller ej. Her skal du ikke lade dig nøje, heller ikke selvom det er en lidt dyrere te. Prisen skyldes, at den tager tid at fremstille, og det kræver en stor indsats.

Hvis du vil være sikker på, at det er den ægte vare, du får fingrene i, så køb den hos https://chinateahouse.eu/matcha-te-87/. Her er du ikke kun sikker på, at få den ægte vare i den rette grønne farve, men samtidig en økologisk te. Det kan smages, og jeg sværger til den Matcha te, de har.

De ved alt om te

God te er en passion, og har du først drukket god te, uanset hvilken type, så går du ikke tilbage til den slags, der findes i et supermarked. Det er ikke det værd, for det andet er den ægte vare.

Er det mere end bare te, så ved alle i det fjerne Asien, at te kan hjælpe med mange sundhedsproblemer, men det kan sagtens drikkes, bare fordi det smager autentisk.