Skip to content

Skal du have kompensation for flyforsinkelse? – Hyr billig og kompetent juridisk bistand

Har du krav på kompensation for flyforsinkelse? Måske er du i tvivl om det, fordi du ikke kender dine rettigheder som flypassager, men selv hvis du kender til dine rettigheder og ved, at du har krav på økonomisk kompensation, så kan det være tidskrævende at kontakte flyselskabet og kræve pengene retur. Skyhelp.dk er et selskab, der imødekommer flypassagerers behov for juridisk bistand og hjælp til at få penge refunderet eller få økonomisk kompensation i forbindelse med flyforsinkelser, flyaflysninger eller overbookinger. Fordelene ved at hyre et professionelt selskab som Skyhelp.dk er, at så giver du din sag til en professionel partner, som virkelig kender til EU-ret og flypassagerrettigheder, og som derfor har nemmere ved at få danske og internationale flyselskaber i tale.

Danmarks højeste udbetalingsprocent og billigt salær

Skyhelp.dk har tilmed Danmarks højeste udbetalingsprocent, så der er stor sandsynlighed for, at du får økonomisk kompensation. Du betaler 20 % i salær for deres arbejde, men det er billigt, når du sammenligner med andre lignende selskaber, der ofte skal have 25 % i salær. Du kan være helt tryg ved, at din sag bliver behandlet meget professionelt fra start til slut af dygtige og kompetente ansatte.

Få afklaret dine rettigheder og få den kompensation du har krav på

EU-ret og flypassagerers rettigheder kan være tørt og kompliceret stof at sætte sig ind i. Hvis du alligevel gerne vil kende mere til juraen, så kan besøge Skyhelp.dk, hvor du kan læse mere om dine rettigheder, og hvor juraen er forklaret i et lidt mere tilgængeligt sprog. Du har sandsynligvis krav på økonomisk kompensation, hvis dit fly var mere end 2 timer forsinket, eller hvis det var aflyst eller overbooket. Vælger du https://skyhelp.dk til at tage sig af din sag, så vil du hurtigt få afklaret, om du har krav på økonomisk kompensation og derefter få dine penge udbetalt.