Skip to content

Det største i livet er børn

At blive mor for første gang kan være rigtig overvældende, det ændrer ens hverdag på et splitsekund, og der er pludselig noget i dit liv, der er vigtigere, end noget andet nogensinde har været før. Der er mange ting, du skal have styr på, både før den lille kommer til verden og bagefter, og jeg ville ønske, jeg havde vist meget af det, jeg ved nu, inden jeg fødte.

Giv det videre

Mødre, veninder og mødregrupper er en rigtig stor hjælp til rigtig meget, når du skal have et barn. Lyt gerne og tag det med, du kan bruge, så længe du husker, at ikke to børn er ens. Din mor har erfaring, hun har dig at referere til. Det er guld værd, men min kan ikke huske det hele. Hun befandt sig som så mange andre nybagte mødre i en tåge. Samtidig har meget ændret sig fra dengang.

Jeg tyr derfor til andre mødre, der deler ud af deres viden, og en rigtig god blog er http://mor-blog.dk. Det er stedet for dig, der gerne vil se pæn ud i tøjet, samtidig med det rent faktisk er praktisk både i den søde ventetid, og når den lille er kommet til verden, og amning er en del af programmet både hjemme og ude.

Ikke kun fortæller de andre mødre om tøj og mode, der opfylder lige disse behov, men der er også pusletasker, der matcher. Det er alt det lækreste udstyr til dig som mor, for du skal ikke glemme dig selv. Der er et nyt og fantastisk liv i dit liv, men du skal stadig kunne føle dig smuk og veltilpas selv på de dårligste dage. Det gør en rigtig stor forskel for dig selv, tro mig, jeg har været der.

Lækkert dansk design

Ja, er der noget nordiske designere kan, så er det at forstå, hvad det er, vi nordiske kvinder kan lide, når det kommer til modebilledet. Det har ByStroom taget til sig, for det er her, du kan få alt det lækre tøj, der vil få dig til at gløde, mens du venter dig, og så længe du ammer. Det er tøj, der slet ikke ligner ammetøj, for åbningerne er skjulte, så du kan tage til fest eller bare i mødregruppe og ligne en million.

Forkæl dig selv, ønsk dig en flot pusletaske af din mand og nyd tilværelsen som mor. Det er det bedste i livet nogensinde.