Skip to content

Undertøj, der bare sidder perfekt

At gå op i sit udseende er for mig mange forskellige ting. Det er mit hår, som jeg gerne vil have både klippet og farvet jævnligt, og som jeg sørger for at sætte pænt hver morgen. Det er også min makeup, der skal være så god, at den samtidig er smuk og diskret, og som jeg varierer efter årstiden. Det er neglelak på fingrene og også på tæerne om sommeren. Men det er bestemt også mit tøj. Det skal være pænt, klassisk og elegant, for det gør mig også rigtig glad at være velklædt.

Det inderste skal sidde hele dagen

Alt det ydre er blevet til en god rutine og en vane, men for at føle mig godt tilpas, så skal det inderste også være perfekt. Det skal sidde rigtig godt, og det skal være til at holde ud at have på hele dagen og lidt til. Underbukser må ikke kravle op og heller ikke have syninger, der sidder og gnaver eller generer, for det er en plage.

En BH skal have en lukning, der ikke sidder for højt på ryggen, for så er størrelsen ikke, som den skal være. Den må også gerne være bred, for det kan jeg godt lide. Ikke stropperne, men resten. Nogle må gerne være med blonder, men andre ikke. Det kommer jo an på, hvad der skal ud over.

Glem ikke, at det skal være godt

Lyder det også som den type undertøj, du kan lide, så kig på Anita bh. Det mærke er ikke uden grund min favorit, og så hjælper det også, at de fører alle størrelser, der findes. Både jeg og et par af mine veninder har fundet vores favoritter her, og vi ser bestemt ikke ens ud.

Det er sjovt, at vi kan finde den samme BH, hvor den ene er lille og nipset og jeg mere rund. Det er nu vores veninde-BH, som vi kalder den, men det er aldrig til at vide, om vi har den på samtidig eller ej, for den er smuk og diskret under alt slags tøj.