Skip to content

Moden skifter

Moden skifter jo konstant, og designerne har altid travlt med at finde nye idéer, som de mener, vi skal pryde os med, når vi skal iklæde os det sidste nye. Det samme gælder sko, og jeg ville nu gerne følge moden lidt mere. Til mit store held fandt jeg tøndersko, hvor der er mange gode artikler og links til inspiration til dem, der, som jeg, følger moden og gerne vil være med på noderne og samtidig være med til at have et dankort, der ikke er overtrukket hver eneste måned.

Hjælp fra en veninde

Jeg har nogle gode venner og veninder, og de ved, hvor interesseret jeg er i mode, og en af dem havde hørt om en side, hvor mange fandt inspiration til sko og hvilke sko, man kunne købe og bruge, så man er dækket ind på alle områder på skofronten.

Jeg kiggede hurtigt ind på siden fra min telefon på vej til arbejde, men blev positivt overrasket, da jeg så, at der var flere, som havde artikler på siden, hvor de rådgav om de bedste sko at købe alt efter årstid, og hvad man skal gå efter, hvis man har gigt eller andre skavanker. Jeg fandt virkelig siden meget informativ – faktisk blev jeg så optaget af en artikel, at jeg glemte at stå af toget og måtte have et tog tilbage igen, så jeg kunne komme på arbejde.

Tak for hjælpen

Jeg kan kun takke siden design-sko.dk og de links, de har til tondersko.dk, hvor der er kvalitetssko til rigtig gode priser. Jeg er mere end bare overbevist efter at have købt sko hos dem, for kun her finder jeg sko, der er rigtig flotte, som sidder perfekt, som er lækre at have på og ikke koster en bondegård. Nu køber jeg dem dog i min fritid, så jeg ikke kører for langt med toget igen.