Skip to content

Turen bli’r sjovere med Trunki

Farmorsoutlet.dk blev opstartet i 2011, og startede med at sælge tøj til præmature børn. I 2014 begyndte de at sælge legetøj, børnekufferter, weekendsenge og forskelligt børne- og babyudstyr. 

Børnekufferterne fra trunki er en af de velkendte og populære varer, som farmorsoutlet.dk forhandler. Hvem har ikke set de sjove, fantasifulde, rullende børnekufferter, når man er i lufthavnen og skal ud at rejse. Små børn kan sidde på dem, og holde fast i håndtagene, mens forældrene trækker dem af sted. Det er sjovt for børnene, og samtidig har far og mor lidt bedre mulighed for at holde styr på de små børn, der jo ellers det meste af tiden gerne vil bevæge sig frit rundt. Børnene kan lege, at de rider på fx en dinosaur, en kæmpestor humlebi eller måske en giraf. Eller hvad med en prinsessekaret, en tiger eller en zebra?Børnekufferterne fra Trunki rummer 18 l., måler 46 x 20 x 31 cm. og vejer 1.6 kg. og er selvfølgelig, godkendt som håndbagage, så man ikke får problemer, når man skal tjekke ind på flyet. Prisen ligger på mellem 350 og 399 kr., afhængigt af hvilket design, man har lyst til at anskaffe sig. 

Udover kufferterne forhandles også den såkaldte Trunki BoostApak. Det er en kombination af en rygsæk og en selepude, og dermed et ret genialt produkt til børnefamilier, der hurtigt får pladsproblemer i bilen. Den er designet til børn i alderen 4 til 12 år, og rygsækken kan desuden justeres, så den også kan bæres af voksne. Denne er, ligesom børnekufferten, godkendt som håndbagage. Den er et supersmart alternativ til de almindelige selepuder, idet den har flere funktioner. En vigtig funktion på en rygsæk til børn, er reflekser, og derfor er Trunki BoostApak selvfølgelig også forsynet med dem. 

Kig ind til farmorsoutlet.dk og bliv klar til ferie med børnene, eller hvis du bare står og mangler noget indenfor børneudstyr, børnetøj eller brætspil.