Skip to content

Perfektion i buffeten

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når de fleste tænker mad ud af huset til den store fest, så tænker de fleste samtidig, at det er mad, er nok er på det jævne, som er til at spise, men som ikke er noget, som du selv eller gæsterne vil huske i årene, der kommer. Alle skal nok blive mætte, men så stopper det som regel også der. Men det behøver ikke være sådan, så her er historien om maden, da jeg fyldte 50.

Det er godt at smage på

Nogle gange ser du gæster, der er oppe og tage mere end en gang, også selvom maden ikke er den bedste. Her er det bare et spørgsmål om at blive mætte, mere er der ikke i det. Men til min fest var det ikke bare to gange, og det var ikke bare for at blive mæt. Det var for at vende tilbage til sine egne favoritter, og det var for at prøve noget af det andet, som nok var lige så godt.

Der var en summen over maden, og der blev hygget med det hele. Der var kartofler på forskellig måder, der var kød, der var grønt og der var brød. Og det hele smagte fantastisk. Jeg er i færdig med at kritisere catering, i hvert fald dette firma, der kan noget, som ingen andre kan.

Gode råvarer skal der til

For de giver den gode mad. Og dette firmabruger kun det bedste, som kan give den gode smag. Selv krydderier og tilpas med salt har de styr på, og jeg er sikker på, de har nogle meget engagerede kokke, der arbejder der. Jeg tager i hvert fald hatten af og takker dem rigtig mange gange for at give mig den bedste fødselsdag, hvor alt vil blive husket, også maden.

Jeg synes alle andre bør overveje dem, hvis I skal have mad ud af huset.