Skip to content

Bøger på en ny måde

Jeg har altid læst meget, faktisk så meget, at jeg kan glemme tid og sted på en måde, så jeg ikke fik handlet eller startet aftensmaden, når jeg skulle, og jeg har mere end en gang stået uden tøj til at tage på, fordi jeg har misset min vasketid, fordi jeg sad med hovedet begravet i en bog.

Vi har fundet en løsning

Det er blevet lidt bedre efter jeg er flyttet sammen med min kæreste, men alligevel så sker det nogle gange. Derfor så foreslog min kæreste sammen med mine forældre, at jeg skule have lydbøger, så kunne jeg i det mindste tømme opvaskemaskinen eller sætte en vask over, mens jeg lyttede til en god bog. Jeg var dog noget loren ved det, for det ville ikke være det samme.

Jeg valgte dog lidt presset at give det en chance, og det har jeg bestemt ikke fortrudt, for det, jeg har fået i gave, er som at have et lille bibliotek lige ved hånden. De har et enorm udvalg i alle genrer, og der er altid de nyeste bøger indenfor alle genrer.

Jeg er blevet så glad for mine lydbøger, at jeg har kigget rundt for at se, om jeg kunne få det bedre andre steder, men det kan jeg ikke, så jeg beholder det, jeg har, og så må jeg se, om min kæreste også skal i gang, for han har flere gange lånt hos mig, så han har kunne være med på en lytter.

Service oveni hatten

Prisen for det er langt mindre, end jeg troede, og det er ikke meget, der skal betales for så god en service og så stort et udvalg, så jeg ved godt, hvem jeg anbefaler til dem, som også har fået mod på at prøve lydbøger.

De få gange jeg har måtte have fat i kundeservice, har de svaret beredvilligt og hurtigt på min henvendelse, og de har altid været smilende, professionelle og venlige.