Skip to content

Klassisk sort

Det er ikke kun tøjet, som skal være klassisk sort, nej også te har det privilegie, og det er de klassiske sorter, som alle leverer en sort te, som bør være i ethvert køkken. Jeg har dog haft noget svært ved at finde den kvalitet, som jeg gerne vil have af te i Danmark og har i mange år nu købt det i udlandet, og i de senere år på internettet i både engelske og japanske forretninger.

God te her i landet

Det er dog en dyr ordning, og jeg har derfor ledt efter et sted i Danmark, hvor jeg kan få min te billigt, men det har ikke været en mulighed. Derfor blev jeg rigtig glad, da en god veninde fortalte mig, at hun havde fundet et sted på internettet, hvor et dansk firma solgte sort te, også dem som jeg foretrak, og til gode priser i en god kvalitet.

Jeg skyndte mig ind på hjemmesiden samme aften, og jeg måtte indrømme, at hun havde set rigtigt. De havde alle de tesorter, som jeg foretrak også sort te, og til priser, som er langt under, hvad jeg skal give, når jeg henter det hjem fra udlandet.

Jeg testede dem lige af

Jeg vidste med det samme, at jeg skulle have en te eller to hjem og prøve, om kvaliteten nu holdt. Allerede nogle få dage efter, så kom min te, jeg kunne ved selvsyn smage, at det er en rigtig god kvalitet, som firmaet leverer, og det har de gjort hver eneste gang efterfølgende.

Jeg kan kun anbefale alle, som er te-entusiast, at kaste sig over dette firma, for de har ikke kun et enormt udvalg, nej de har også kvalitet på alle hylder og en service, som er uovertruffen, og det hele bliver toppet af den hurtige levering, som sikre, du ikke løber tør for te.