Skip to content

Guide: Find din næste kabinekuffert

Står du i den heldige situation, at du skal på en lille tur til en hyggelig storby eller en forlænget weekend til en skøn lille by? Så kan du med fordel investere i en kabinekuffert, da det ofte er det bedste valg, når det kommer til en kuffert på en mindre tur. Du kan nemlig have den med i flyet, og dermed spare en masse tid, du ellers skulle have brugt på at checke din normale kuffert ind, og når du ankommer til din destination, hvor du ikke skal vente på den. 

Tjek målene på kabinekufferten

Det første du skal sikre dig, det er, at målene stemmer overens med de regler, som flyselskaberne kræver. Dette kan ofte tjekkes på flyselskabets hjemmeside. Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på dette, da målene kan være anderledes alt efter, hvilket selskab du skal rejse med. Ved at kende målene kan du udvælge din kabinekuffert og være sikker på, at du ikke skal betale en ekstra afgift. Kabinekufferter er perfekte til din flyrejse

Vær opmærksom på hjulene

Det smarte ved en kabinekuffert er blandt andet, at de har hjul, så du ikke behøver at løfte rundt på den. Her er der ofte to muligheder, du kan vælge mellem, når du skal købe en kabinekuffert. Du kan vælge mellem at købe en kabinekuffert med normale hjul, der kan køre frem og tilbage. Du kan dog også vælge at købe en med hjul, der kan dreje 360 grader. Dette er alt efter dine præferencer. 

Vælg et design du kan lide

Der er et kæmpe marked med kabinekufferter, og du kan derfor også se frem til at skulle vælge mellem en masse forskellige designs. Du kan blandt andet vælge mellem polycarbonat eller polyester, og de har alle deres hver deres fordele. De nye kabinekufferter er lavet i super materiale, så dine ting vil altid være sikret, om du vil vælger det ene eller det andet. Det handler i sidste ende om, hvad du synes er flottest og mest behageligt at have med på din rejse.