Skip to content

Få frisk frugt leveret til dit firma

En arbejdsdag kan ofte føles hård og lang, og en gang imellem kan den være svær at komme igennem. Derfor kan det være et rigtig godt afbræk for medarbejderne, hvis de får mulighed for at snuppe et stykke friskt frugt i løbet af den lange arbejdsdag. Dette er heldigvis gjort rigtig nemt i form af frugtordninger, hvor man får leveret frisk frugt lige til døren. Lyder dette som noget for din virksomhed, så kan du blive meget klogere på konceptet i teksten her. 

 

Hjælp dine ansatte gennem arbejdsdagen

Som administrerende medarbejder i en virksomhed, har jeg oplevet stor succes med frugtordningerne. Det er dejligt for medarbejderne at kunne tage fem minutters pause, når man føler sig tung i hovedet, og kunne nyde pausen med et lækkert og friskt stykke frugt. På den måde kan man hurtigt få fornyet sin energi og komme nemmere gennem dagen. Frugtcompaniet leverer hurtigt lækker frugt lige til din virksomheds dør, og du finder et bredt udvalg, så der er noget for enhver smag. Frugtcompaniet tilbyder forskellige kurve og kasser med lækkert og varieret frugt, så du nemt kan tilpasse frugtkassen til din virksomhed alt efter indhold og mængde. På den måde kan du nemt tage hensyn til eventuelle allergier, eller hvis der er noget frugt, der er mere populært end noget andet. 

 

Få friske medarbejdere i dag

Med en lækker frugtkurv eller frugtkasse fra Frugtcompaniet, vil der med garanti blive skabt en dejlig atmosfære på arbejdspladsen, hvor dine medarbejdere har rig mulighed for at få fornyet energi, når hovedet føles en smule tungt i løbet af en lang og hård arbejdsdag. Derfor er det bare med at hoppe ind på Frugtcompaniets side, så du kan melde din virksomhed til en frugtordning, og få leveret frisk frugt direkte til din virksomhed. Således vil du helt sikkert få friske og oplagte medarbejdere hver dag.