Skip to content

Den friske duft

Af alle de æteriske olier, så er pebermynteolien nok den, der er bedst kendt. Den kan købes rigtig mange steder, for det er en populær olie, der kan bruges til så meget forskelligt. For mig er det blandt andet i forskellige typer af desserter, og så er det til et par dråber i et glas vand, når jeg er blevet forkølet. Det frisker op, og det giver god luft til næsen. Det er nok også sundere, end så meget andet er det. Jeg kan i hvert fald lide det, og for mig har det en effekt.

Der skal ikke mange dråber til

Som med alle andre æteriske olier, så skal der ikke meget til. Det er intense sager, så selv den mindste flaske vil række rigtig længe. Desuden bliver det mindre stærkt med tiden, så jeg kan kun anbefale at købe en mindre flaske ad gangen – som for eksempel den rigtig gode udgave, der fås hos https://www.veracura.com/shop/ren-japansk-pebermynteolie-506p.html. Der handler jeg det selv, for jeg er vild med den kvalitet, de har i deres produkter.

Kvaliteten betyder nemlig rigtig meget, lige meget hvad du skal bruge olien til. Det kan svare sig at vælge det bedste, der er derude, og når det bedste samtidig er det billigste, så er det en dobbelt gevinst.

Meget andet godt

Det er ikke kun den uovertrufne pebermynteolie, der gør, at jeg handler på denne hjemmeside. De har nemlig også rigtig mange andre gode sager, som jeg bruger meget af i min hverdag. Kvaliteten er den samme høje i alle deres produkter, og jeg ved, jeg her får rigtig meget for mine penge. Den slags betyder noget i min hverdag, for besparelser på det, mange vil anse for at være en luksus, er lige det, der gør, at jeg altid har råd til denne luksus i selvsamme hverdag.