Skip to content

Giv en anderledes julegave

Parfumer, smykker og tøj er alle ting, som man er vant til at få i julegave på årlig basis. Nogen gange kunne det være spændende at få en julegave, som var lidt anderledes og adskilte sig fra alt det sædvanlige. Hvis du ønsker at være en af dem, der i år giver lidt anderledes julegaver, som man kan glædes ved, bør du læse med her for at finde inspiration.

Til øl-entusiasten

Hvis du gerne vil give en, du holder af, en helt særlig julegave, kan du vælge at give brygudstyr, så personen selv kan brygge øl. Du kan passende skrive ”bryg selv øl til den næste julefrokost” på til og fra-kortet. Denne gave er særligt god til ham eller hende, der elsker øl eller er med på en udfordring. Der er mange timers underholdning med brygudstyr, og hvem ved, måske ender han eller hun med at skabe det næste helt store hit inden for øl-verdenen.

En tur i teateret

Noget andet, du kan give, hvis du ikke ønsker at levere den sædvanlige gave, er en tur i teateret. Selvom den pågældende person ikke plejer at gå i teateret, vil det helt sikkert ende med at være en fantastisk oplevelse, og måske vil han eller hun blive helt vild med det efterfølgende. Dog er det ikke alle, der vil bliv glade for sådan en gave, og derfor bør du overveje det grundigt.

Abonnement på streamingtjeneste

Er du i familie med en, der er helt vild med at se film og serier, så kan du give en helt særlig julegave til ham eller hende i form af eksempelvis et års forbrug af en særlig streamingtjeneste. Dette er noget, de fleste vil sætte pris på, hvis de bruger adskillige timer om ugen på at sidde og se film, serier og så videre.