Skip to content

Den skønneste øl

Der er mange begivenheder, hvor en øl passer helt perfekt. Grillaften, fodbold, hygge, julefrokost og listen fortsætter bare. Men en øl smager bare endnu bedre, hvis den er hjemmelavet. Her tænkte jeg tidligere på de mange mikrobryggerier, der er skudt op, og som imponerer med spændende smage og varianter over det klassiske tema øl. Men nu er min holdning, at den skønneste øl i verden, den er helt igennem hjemmebrygget. I dette tilfælde brygget hjemme hos mig selv og af mig selv. Min nye og velsmagende hobby.

Jeg blev grebet af det

Det var egentlig et rent tilfælde, fordi jeg klikkede lidt rundt på nettet en aften, men jeg faldt over en blog, hvor der blev rådgivet og vejledt om det at lav sit eget bryg. Det virkede ret spændende, og jeg kom vist lidt for sent i seng den aften. Men det var ikke noget, der lige forsvandt ud af mit hoved igen, som så mange andre ting ellers har en tendens til.

Jeg vidste derfor hurtigt, at det måtte jeg selv prøve. Så jeg bestilte det, jeg skule bruge, til mit bryg selv øl. Brygudstyr og ingredienser blev leveret rigtig hurtigt, og så kunne jeg komme i gang med det samme.

Jeg fik hurtigt taget på det

Jeg kom i gang rigtig hurtigt. Der er guides, der tager det hele skridt for skridt, så det er til at have med at gøre. Dem fulgte jeg, for som novice er det rart med en hjælpende hånd med de forskellige trin, der skal følges. Det gav også pote, for det blev en rigtig god ipa, jeg fik lavet i første hug Og når det første produkt bliver så godt, så kommer der endnu mere blod på tanden, kan jeg love.

Så nu brygger jeg på livet løs, og det er fortsat lige så sjovt at gøre det.