Skip to content

Frisk frugt, frisk mig

Man er som bekendt, hvad man spiser. Det har vi hørt rigtig mange gange, og når man ind imellem ser, hvad der bliver spist, fordi det er nemt, det er hurtige kalorier, det er lækkert, eller man bare var sulten, så ved de fleste, at det ikke er den rigtige løsning, og at det på ingen måde er sundt. Man kan belære sig selv og ændre ing selv, men jeg havde muligheden for at gøre det godt for mange. Der skal være fordele ved min stilling. Min løsning på det hele er frugt til alle medarbejdere. Fordi det er så meget bedre end det andet, de ellers får spist i løbet af dagen.

Det er noget, der bliver elsket

Jeg havde dog frygtet, at jeg ville blive anset for at være formynderisk, og at jeg krævede en sundere livsstil hos de ansatte, men det var ikke de tilbagemeldinger, jeg fik. Tværtimod, så var glæden og begejstringen virkelig til at tage at føle på. Mange har fortalt, at de gerne vil have et sundt alternativ, men at det kan være svært i hverdagen. De siger også, at det er et skub i den rigtige retning, og at den lille sult har bedre at et stykke frugt.

Det hele værd

Så min lettelse var stor, og jeg er rigtig glad for, at vi valgte at få leveret frugt fra http://www.frugtcompagniet.dk/, når dette er reaktionen fra de ansatte. Det er så bestemt det hele værd. Det hele er nu ikke alverden. Det er en bestilling til levering, og det er billigt. Det er ret nemt oveni, så jeg får det, vi har brug for. Så for ganske lidt komme der en virkning, der er rigtig stor. Og jeg kan kun anbefale at kigge ind på den hjemmeside og få bestilt en frugtordning til jer også.