Skip to content

Dørene ud til terrasen

Endelig fik vi en ny, stor terrasse. En terrasse i tre plan, som fyldte en stor del af vores have, og der var blevet slået et stort hul til de store franske døre, som skulle sikre, at terrassen om sommeren blev en integreret del af stuen. Vi havde alt klar til at tage terrassen i brug, når den var færdig, og det eneste vi manglede, var de franske døre, som skulle sættes i det hul, som var ved at blive slået til det.

Vi ville have det ordentligt fra starten af

Vi havde ledt højt og lavt, fordi det for os gælder om at gøre det godt fra starten af. Hellere vente, til økonomien og mulighederne er der, for så kommer der en løsning, der er både smuk og holdbar. Men så dyre var de franske døre dog alligevel ikke. Det gør nu heller ikke noget, for så var der ingen problemer med at holde sig indenfor budgettet, og det giver plads til uforudsete udgifter, der altid kan dukke op i forbindelse med en tilbygning som vores.

Det gode ved denne hjemmeside er ikke kun det, at du ikke er i tvivl om, at gode materialer og gedigent håndværk er i fokus, men også det, at der ikke findes de mål, dørene ikke kan laves i. Det giver nogle andre muligheder end bare standarddøre, for der kan laves en løsning, der passer til hjemmet og ikke den anden vej rundt.

Jeg ser frem til, at vi kan bruge vores have på en helt ny måde, og at vi kommer til at få en ny glæde ved huset også, samt at det hele bindes sammen af døre, der ser godt ud, om de så er åbne eller ej. Desuden i en kvalitet, der passer til alt andet, vi har fået lavet. En helt igennem perfekt løsning.