Skip to content

Velsmagende og frisk firmafrugt leveret direkte til døren til favorable priser

Levering af frisk firmafrugt er en populær ordning i mange virksomheder og noget, som de fleste medarbejdere sætter stor pris på. En frugtkurv med et velsmagende udvalg af lækker frugt ser utroligt indbydende ud, og som medarbejder er det dejligt at få et sundt alternativ til f.eks. en kageordning. Virksomheder, der har en firmafrugtordning, sender et positivt signal om, at de støtter op om medarbejdernes sundhed og trivsel, og medarbejderne er glade for dette. Sundhedsstyrelsen anbefaler 6 stykker frugt og grønt dagligt, og spiser medarbejderne frugt på jobbet, så er det nemmere at leve op til disse anbefalinger. Medarbejdere, der spiser sundt og har en sund livsstil, vil også have færre sygedage og være mere friske og energiske. Det vil få arbejdsglæden og produktiviteten til at stige, så det er en win-win situation for virksomheder og medarbejdere at have en frugtordning.

Stort udvalg af frugtkurve og -kasser tilpasset jeres behov

Som virksomhed kan man på nettet finde flere firmaer, som leverer firmafrugt til favorable priser. Fordelen ved at vælge et frugt-abonnement er, at så bliver frugten leveret til på et fast tidspunkt f.eks. hver uge, og dermed er der altid adgang til frisk frugt i virksomheden, uden at I selv behøver at bruge krudt på at skulle indkøbe det. Frugtcompagniet er et firma, som tilbyder et stort udvalg af frugtkasser til billige priser, og hvor frugtkurven leveres direkte til døren på fast aftalte tidspunkter. I udvalget kan man f.eks. vælge en Basiskurv i forskellige størrelser som 40, 50, 80 eller 125 stk, og kurven indeholder friske og velsmagende håndfrugter som æbler, pære, banan, nektariner, blommer, clemmentiner m.m., som nemt kan spises ved skrivebordet eller tages med på farten. Hvis I ønsker større variation, kan I vælge en Stjernekurv/kasse med 40, 50, 75, 125 stk frugt, som både indeholder håndfrugt samt tørret frugt, melon, druer og eksotiske frugter alt efter årstiden.

Prøveabonnement i 2 uger til halv pris

Frugtcompagniet har lige nu et favorabelt tilbud, hvor virksomheder kan få et prøveabonnement i 2 uger til halv pris. Det er en glimrende mulighed for at få frugt leveret og opleve, hvor nemt og praktisk det er med et frugtabonnement. Fordelene ved at bestille levering af frugt hos Frugtcompagniet er, at I kan får præcis den størrelse frugtkurv eller kasse, som passer til det antal medarbejdere, der er i virksomheden, og I bestemmer selv, hvor ofte I ønsker det leveret. Frugtcompagniets personale leverer frugten direkte til jeres firmaadresse med egen firmabil, og der er et højt serviceniveau og en stor fleksibilitet i forhold til kundernes ønsker og behov. Virksomheder, der ønsker mere information om, hvad Frugtcompagniet kan tilbyde, kan læse mere på denne blog om firmaets levering af frugt.