Skip to content

Her kan du tage på telttur

Vil du gerne vide mere om de mulige destinationer for en teltferie? Så er du kommet til den helt rigtige blog. Her vil du nemlig blive klogere på nogle af de steder, hvor det er rigtig lækkert at tage familien eller vennerne med. Først skal du dog have styr på selve udstyret. Det kan du eksempelvis få hos Teltmesteren, som rådgiver og vejleder på bedste vis. Her kan du finde alt det bedste udstyr til din telttur, og udvalget er så stort, at du kan vælge og vrage efter dine behov. Der er også rigtig gode priser, så du ikke ruineres af at købe ind til ferien.

Det er også værd at nævne, at Teltmesteren giver rigtig god service, og da der udelukkende arbejdes med telte, vil du være sikker på at få den bedste ekspertise.

Vil du vide mere om fortelte og deres betydning? klik her: http://dk-fortelte.dk/ .

Danmark

Hvis du ikke har behov for at komme så langt væk, og hvis du godt kan leve med, at du ikke er garanteret 30 grader hver dag, så kan du finde masser af lækre steder til teltferier herhjemme. Der findes både campingpladser og åbne steder, hvor du kan komme med dit telt og få en hyggelig og idyllisk oplevelse med dine nærmeste. Søger du den lidt mere barske natur, så er det sydlige Sjælland og Møn et oplagt valg, ligesom du kan finde de store klitter langs den vestjyske kyst. Vil du hellere have blid natur, hvor du kan tage på rolige kanoture og fiske langs Gudenåen, så er Østjylland et oplagt sted at tage hen.

Italien

Om Italien er mere speciel end så mange andre steder er svært at sige, men forskellen for os danskere er nok, at der er rigtig mange af os. Ved Lidoen finder du eksempelvis kæmpestore campingpladser, som faktisk har overvægt at danskere. Det kan være rart, hvis man har børnene med, og de gerne vil finde nogle at lege med på ferien – eller hvis man bare godt kan lide at være i selskab med danskere.

Sverige

Vores svenske naboer er kendt for et dejlig natur, som er vildere end den danske og blidere end den norske, hvorfor den også passer ideelt til camping. Mange danskere tager hvert år på teltferie i Sverige, og de færreste kommer skuffede hjem. Her er masser af områder med dejlige sø-strande, mulighed for at gå ture i skoven og fange fisk både i salt- og ferskvand. Sverige er et rigtigt camping-hit.