Skip to content

Det burde ikke være nødvendigt

Vi har altid svoret, at vi ikke ville være så mistroiske som alle andre, men efter to gange at være kommet hjem, hvor vi har haft indbrud, så er vores tålmodighed opbrugt, og vi skal nu have overvågning til hele huset, og det kan ikke gå hurtigt nok.

Det skal være til at betale

Vi tog fat i flere af de firmaer, som beskæftiger sig med overvågning og sikring af hjemmet, men de priser, som de vil have, er lidt ud over, hvad vi er i stand til at betale. Specielt nu, hvor vi skal erstatte mange af de ting, som blev stjålet, og der er ikke fuld dækning fra forsikringen, sådan er det jo desværre.

Vi ledte højt og lavt, men det var først, da vi fik hjælp af vores tidligere nabo, at vi fandt en hjemmeside, hvor de havde alt det, vi skulle bruge, og til en pris, hvor almindelige mennesker også kan være med.

Vi tog en tur rundt på hjemmesiden, og der blev vi bare mere forvirrede, for deres udvalg var enormt, så vi ringede til deres kundeservice, i håb om at de ville kunne vejlede os, og det kunne de. Der var ingen tvivl om, at de gerne ville hjælpe, og det virkede ikke som om, de pressede på for et stort mersalg. Nej, vi følte, vi var i kompetente hænder, og vi fik det, som vi skulle bruge til en rigtig god pris. Så nu skulle vi bare vente på, at vores overvågning kom frem, så vi kunne få det installeret.

Vi ventede ikke længe, før vi fik besked om, at vi kunne hente det hele hos pakkeposten.

Så snart vi fik det hjem, kunne vi se, at kvaliteten var helt fin, og vi fik det hurtigt installeret. Vi kan kun sige, at vi er tilfredse med det, som vi fik leveret, og den service vi fik. Nu ville vi ønske, at det var sådan, alle firmaer var.